Centar za cjeloživotno obrazovanje | Osnovni ciljevi Centra za cjeloživotno obrazovanje
Centar za cjeloživotno obrazovanja dio je Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Izrastao je na temeljima koje je uspostavila NetAkademija.
tvz, tehničko, veleučilište, zagrebm, cjeloživotno, obrazovanje, učenje, netakademija
511
page,page-id-511,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Što radimo?

Centar za cjeloživotno obrazovanja dio je Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Izrastao je na temeljima koje je uspostavila NetAkademija. NetAkademija rođena je 2000 g. kao dio Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i  jedna je od prvih Cisco Networking Akademija u Hrvatskoj koja provodi CCNA edukacijski program i među prvima koja nudi CCNP i Network Security tečajeve u Hrvatskoj. S više od  1500 polaznika, od strane Cisca proglašena je  za najbolju lokalnu akademiju u EMEA-i (Europa, Bliski Istok, Afrika), dodjelivši joj  prestižne nagrade Education Recognition, Extraordinary Contributions i Pioneer Recognition.

Osnovni ciljevi Centra

  • Pružanje novih i razvijanje postojećih znanja iz područja tehničkih znanosti inženjerima računalne, informatičke, elektrotehničke, građevinske i strojarske struke kao mjesto na kojem se povezuju tehničke znanosti (politehnika) što je, ujedno, i jedinstvena ponuda Tehničkog veleučilišta u Zagrebu
  • Savjetovanje tvrtki i ososobaljavnje njihovih djelatnika u  procesu trajnog osposobljavanja i usavršavanja te „in-house“ treninga prema zahtijevima specifičnog poslovnog procesa.
  • Razvijanje sposobnosti prilagodbe i proaktivnog upravljanja tehnološkim promjenama tvrtke.