Centar za cjeloživotno obrazovanje | Besplatne pripreme za državnu maturu
820
single,single-post,postid-820,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Besplatne pripreme za državnu maturu

drzavna02

Besplatne pripreme za državnu maturu

13:08 02 Veljača

Pripremi se za uspješno polaganje ispita iz matematike A razine i upiši željeni stručni studij na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.

S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme iz matematike A razine.

Za studiranje na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, potrebno je položiti ispit iz matematike A razine, zato za sve učenike koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, organiziramo BESPLATNE pripreme za polaganje ispita iz matematike razine A u trajanju od 36 sata, tijekom 9 subota po 4 sata, a prijave su otvorene do 22. veljače 2016.

Pripreme počinju 27. veljače 2016. i traju do 23. travnja 2016. te organiziramo još jednu pripremu 18. lipnja 2016. kako bi sve ponovili prije samog ispita.

Mjesto održavanja priprema je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Konavoska 2. Prijavite se putem obrasca za prijavu ili e-mail: info@netakademija.com.

Prijavi se i postani TVZ-ovac!