Centar za cjeloživotno obrazovanje | Prijave za besplatne pripreme za državnu maturu iz Matematike 2019
1036
single,single-post,postid-1036,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Prijave za besplatne pripreme za državnu maturu iz Matematike 2019

matematika02

Prijave za besplatne pripreme za državnu maturu iz Matematike 2019

19:03 25 Siječanj

Pripremi se za uspješno polaganje ispita A razine iz matematike i upiši željeni stručni studij na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu!

S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme iz matematike A razine.

Za studiranje na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, potrebno je položiti ispit A razine zato za sve učenike koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, organiziramo BESPLATNE pripreme za polaganje ispita A razine iz matematike, u trajanju od 36 sati, tijekom 9 subota po 4 sata.

Pripreme počinju 02.ožujka 2019. i traju do 27.travnja, s dodatnim terminom ponavljanja 15.lipnja. Termin održavanja priprema je subotama od 9 do 13 sati.

Da bi pripreme za polaganje mature bile lakše, profesor matematičkih predmeta na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, mr.sc. Bojan Kovačić, dipl.ing.mat., pripremio je na svojoj osobnoj internetskoj stranici dodatne materijale i sve riješene prethodne ispite državne mature na objema razinama (osnovnoj i višoj). Tako se na sljedećoj POVEZNICI mogu slobodno preuzeti svi ispiti i rješenja s postupcima sa svih prethodnih rokova obiju razina državne mature, počevši od 2010. godine.

Mjesto održavanja priprema je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Konavoska 2 te na graditeljskom odjelu Tehničkog veleučilišta na Aveniji Većeslava Holjevca 15.

Prijavi se i postani TVZ-ovac!

*NAPOMENA: U četvrtak, 28.veljače će se formirati grupe te će rezultati biti objavljeni na cjelozivotno.tvz.hr.

Sva Vaša pitanja ili poteškoće prilikom prijave molimo prijaviti na e-mail: vtadic@tvz.hr.

*NAPOMENA 2: Prijave su zatvorene s datumom 08.03.2019. te je pod obavijestima objavljen popis po grupama.