Centar za cjeloživotno obrazovanje | Nove stranice Centra za cjeloživotno obrazovanje TVZ-a
617
single,single-post,postid-617,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Nove stranice Centra za cjeloživotno obrazovanje TVZ-a

cjeloživotno učenje

Nove stranice Centra za cjeloživotno obrazovanje TVZ-a

14:34 04 Srpanj

Dobrodošli na nove stranice Centra za cjeloživotno obrazovanje Tehničkog veleučilišta u Zagrebu!

Centar za cjeloživotno obrazovanje izrastao je na temeljima koje je uspostavila NetAkademija te je s porastom edukacija ju nadrastao.

Kako bi korisnicima olakšali snalaženje u edukacijama i ponudili kvalitetnije korisničko iskustvo razdijelili smo programe na informatičke, koji su ostali dijelom NetAkademije, te na druga područja.

Tako na našim novima stranicama možete naći edukacije podijeljene po kategorijama: aeroTVZ, administracija, menadžment, znanstveni rad, upravljanje projektima i eu projekti, a svaka ima i pripadajuću boju kojom se edukacije označavaju u kalendaru edukacija.

Prilično korisno, zar ne?

I ne samo to. Za vas smo napravili i rubriku najave tečajeva u kojoj možete u svakom trenutku vidjeti koje nam edukacije dolaze „iza ugla“ te vijesti kojima ćemo nastojati približiti trend cjeloživotnog učenja u Hrvatskoj i u svijetu.

Naravno, iste informacije možete dobiti jednostavnom prijavom za primanje newslettera i/ili praćenjem naših profila na društvenim mrežama Google+, Facebook, LinkedIN, Twitter.

Veselimo se vašem feedbacku :)

Tim Centra za cjeloživotno obrazovanje